Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

28.02.2013 14:46
Löyyykö sivuiltasi virtuaalieläin, josta haluaisit päästä eroon? Haluatko myydä eläimesi, mutta haluat varmistaa sille pysyvän kodin? Onko sinulla tai ystävälläsi hoitola, joka on lopettanut tai lopettaa lähiaikoina? Onko tallillasi kuolleita eläimiä, joille haluaisit muistosivut, mutta levytila ei riitä tai se olisi yksinkertaisesti mahdottomuus? Etkö löydä eläimillesi mukavia vanhempia netistä tai muiden ihmisten sivut ovat turhan hienoja etkä uskalla edes kysyä?
Jos vastaus edes yhteen kysymykseen oli kyllä, vieraile Kaukovallassa, virtuaalisella hautausmaalla, joka ostaa ja ottaa vastaan sekä vituaalihevosia että muita eläimiä, vaikkakin pääpaino on hevosissa. Kaukovallasta ei myydä sinne tuotuja eläimiä pois, joten ne, jotka Kaukovaltaan saapuvat, eivät lähde Kaukovallasta mihinkään muualle. Hautausmaa on tarkoitettu kuolleille eläimille ja niiden muistosivuille. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä muutaman virtuaalitallin kanssa, mistä on suurta hyötyä toiminnan suhteen.
Tule ja tutustu, vaikkei sivuillasi olisikaan eläimiä, jotka kaipaavat elinikäistä majapaikkaa! Kaikki tulevat yhteistyöläiset, ystävät ja linkinvaihtajat, sekä muut ulkopuoliset ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan Kaukovaltaan.

// ja vielä jos nämä sivut on pystyssä, niin käviiskö yhtiestyö Seitikn (http://seitikki.suntuubi.com) kanssa?

Nimi: Pixu
Kotisivut: http://www.treeponies.suntuubi.com/

31.07.2009 10:58
Hirnahdus ja haukahdus!
Tervetuloa Tree Ponies´n tallille. Sielä ylläpitää minun lisäkseni Tassu ja Ellu.
Tree Ponies on virtuaalitalli,jossa on myös koiria,kissoja ja kaneja. Voit ottaa hoitsuksesi melkein minkä vain niistä! Tallilla järjestetään kilpailuita,leirejä ja kaikenlaista jännää Käythän sivuilamme,ja kirjoittaisit terkkusi vieraskirjaan? ^^

PS. Y-työ ja ystävyys? Vastaukset vieraskirjaamme!

~Pixu

Nimi: Nipsu
Kotisivut: http://koirablogi.suntuubi.com/

17.04.2009 16:30
Aika kesken eräiset sivut mutta minun mielestäni tosi hienot ja eläimellikkäät.Mutta voisko joku tulla hoitaa mun sivulle.
P.S.sori jos mainostan.

Nimi: Nekku

29.01.2009 15:42
Moikka! Tässä sitten vieraskirja minne kirjoittaa.

ELÄINRAKKAUTTA 100 % VUODESTA 2009!! <3
©2020 Eläinhoitola Castello - suntuubi.com